top logo
email: office@vlig.rs Tel: +381 65 524 23 31 +381 64 080 73 69

Prenosne mašine

750×750

GTC compact

GTC compact je višenamenska mašina za bušenje za profesionalnu, a takođe i ličnu upotrebu. Mašina se sastoji od stroja za bušenje i hidrauličnog agregata kao zasebne jedinice. Agregat pokreće Briggs & Stratton motor sa elektro startom. Komande su progresivne, a stezna glava poseduje duplu zaštitu od ispuštanja bušaćih cevi.

Područje upotrebe:

*Bunari za vodu
*Geotermalna bušenje
*Geotehničko bušenje
*Uzimanje uzoraka
*Udarno bušenje vazduhom DTH

DSCN4888

VB1 - Lite

VB1 Lite je prenosna električna mašina za bušenje namenjena za ličnu ali i profesionalnu upotrebu. Laka za transport i postavljanje u rad. Mašina sadrži daljinske komande preko kabla, mehanizam za zaključavanje cevi, zaštitu od pregrevanja, ispirnu glavu koja se može skinuti radi montiranja drugih priključaka za suvo bušenje.

Područje upotrebe:

*Bunari za vodu
*Geotermalno bušenje
*Geotehničko bušenje

DSCN4955

VB1 - RIG

VB1 RIG je prenosna električna mašina za bušenje namenjena za profesionalnu i ličnu upotrebu. Laka transport i postavljanje u rad. Mašina sadrži daljinske komande preko kabla, vitlo, podignut radni sto, mehanizam za zaključavanje cevi, zaštitu od pregrevanja, ispirnu glavu koja se može skinuti radi montiranja drugih priključaka za suvo bušenje.

Područje upotrebe:

*Bunari za vodu
*Geotermalno bušenje
*Geotehničko bušenje
*Udarno bušenje vazduhom, DTH

Prenosne mašine

Kontakt Forma

Vlig je nova kompanija na tržištu osnovana od strane dva brata nakon višegodišnjeg iskustva u bušenju. Ideja je došla nakon analize načina rada bušaćih mašina. Njihovog principa, svrhe i snage. Bilo je očigledno da možemo na tržište plasirati drugačiju vrednost – Vlig mašine za bušenje bunara. Uspostavljanjem ravnoteže između kvaliteta, dizajna i cene. To je ono što ističe naše mašine. Godine 2016 pokrenuli smo proizvodju prenosne serije (portabl) na električni pogon, VB1 – RIG i VB1 – Lite. Idealne su za svrhu bušenja bunara, geotermalnog i geotehničkog bušenje. Mnogo konstantnih poboljšanja čine prenosne serije korisnijim i izdržljivijim. 2017 smo pokrenuli još nekoliko proizvoda koji su kreirali H seriju. H serija su ispirne glave koje se mogu montirati na bilo kojoj prenosnoj ili većoj mašini za bušenje mimo naših mašina.

Molimo popunite polja sa *
Vaši podaci neće biti otkriveni trećim licima.